ATLETISME – El dia de Nadal, 40ª Cursa del Gall Dindi, a Capellades

El proper 25 de Desembre, dimecres, dia de Nadal, es durà a terme a Capellades una de les proves clàssiques de l’atletisme anoienc, amb la celebració de la 40ª edició de la Cursa del Gall Dindi, 30è Memorial Jaume Solé Quintana.

La cursa del Gall Dindi es disputarà a partir de les 10,30 h. del matí, amb sortida davant del Museu Molí Paperer, sobre el circuit urbà tradicional de 4.600 m.  Les inscripcions, gratuïtes i obertes a tots els atletes que hi vulguin participar, cal fer-les per anticipat, a la pàg. web www.aemdekp.com fins al 24 de Desembre al migdía, limitades a 400 participants. No es faran inscripcions presencials, el mateix dia de la cursa.

Abans de la cursa gran, novament es durà a terme la cursa prèvia oberta a les categ. Pre-Benjamins,  Benjamins i Alevins, masc. i fem. (de 6 a 11 anys), sobre 1.000 m. de recorregut, amb sortida a les 10,15 h.

L’organització de la prova l’efectua l’Ajuntament de Capellades, Àrea d’Esports, amb la col·laboració de l’AEMdeKP, del Club Atlètic Igualada Petromiralles, de la Diputació de Barcelona i del Consell Esportiu d’Anoia.

Aquest any no es duran a terme les proves de natació corresponents a la Travessa a la Bassa, per manca d’aigua suficient a la bassa capelladina.

Enguany hi haurà premis en metal·lic de 200€., 100€. i 50€. per als classificats 1r, 2n i 3er, i 1ª, 2ª i 3ª de la general absoluta de la prova gran.  També hi haurà els tradicionals galls dindi, pollastres de pagès i obsequis per a totes les categories. Hi haurà un regal per a tots els participants.

El repartiment de Premis de la cursa atlètica  es durà a terme davant de la bassa, després de la cursa.

– Redacció –