ATLETISME – Gerard Gil -Depor Runners – i Aina Torné – CERRR Igualada – guanyadors de la 46ª Pujada a la Tossa

Els atletes Gerard Gil – Depor Runners –  i Aina Torné – CERRR Igualada -, es van  imposar diumenge passat al matí en la 46ª edició de la Pujada Igualada – La Tossa de Montbui, enguany amb un nou recorregut per camins i rierols forestals de 7.500 m., amb sortida des de l’Estadi Atlètic Municipal igualadí, i amb l’arribada situada al cim de la muntanya de La Tossa de Montbui, a l’esplanada del Castell. Hi van participar un total de 39 atletes en la cursa atlètica, als que acompanyaren els participants en la 2ª Caminada Popular, amb prop d’un centenar de participants globals en aquesta edició, que es va ajornar per la pluja el passat 20 de Gener.

La cursa comptava amb l’organització del Club Atlètic Igualada Petromiralles, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada.  Aquesta va ser la 8ª edició del Memorial LLuís Torrescasana, en memòria del que havia estat Jutge de la prova en la majoria d’edicions de la mateixa, i que ens va deixar l’any 2010.

L’atleta del Depor Runners Gerard Gil, es va imposar amb un  registre de 30’59”, seguit de l’atleta de la UEC Anoia Albert Ferrer, 2n. amb 32’31”, i era 3r Nil ALonso – CERRR Igualada – amb 33’22”.

En femenines es va imposar Aina Torné – CERRR Igualada  –  amb  44’53”, seguida de Sònia Magallón – CAI Popular -, 2ª fem. amb 45’05”, i era 3ª fem. Olaya Rico – CAI Popular – amb 46’32”.

L’acte de repartiment de premis als atletes classificats,  es va efectuar davant de l’ermita de La Tossa amb la participació de les regidores de l’Ajuntament de Sta. Margarida de Montbui Montse Carricondo i Elisabet Tamargo, acompanyades d’Elsa Vives i Montserrat Rosell, de la Fundació La Tossa, i del president del C.A. Igualada Lluís Cañamares.

Classificació  – 46ª PUJADA IGUALADA – LA TOSSA DE MONTBUI – 27-01-2019

      – General Masculina:  1) –  Gerard Gil – Depor Runners – 30’59” –

2) –  Albert Ferrer – UEC Anoia –  32’31” –

3) –  Nil Alonso – CERRR Igualada –  33’22” –

 

General Femenina:  1) –  Aina Torné – CERRR Igualada  – 44’53” –

                                                  2) –  Sònia Magallón – CAI Popular – 45’05” –

3) –  Olaya Rico – CAI Popular – 46’32” –

 

– Club Atl. Igualada –