ATLETISME – Jordi Yoshinori Matsuoka, Cora Salas i Nora Taher -CAI Petromiralles -, mínimes estatals Absolutes al Control de Salts del CAI

Divendres passat, es van dur a terme les proves corresponents al 1er Control de Salts Horitzontals, a la Recta Coberta de l’Estadi Atl. Municipal d’Igualada, amb organització del CAI Petromiralles, essent la primera competició oficial disputada al nou mòdul cobert de l’estadi anoienc. Van participar-hi també diversos atletes forans, molts d’ells becats al CAR de Sant Cugat.

Es van assolir registres molt remarcables, sobresortint les mínimes estatals absolutes en Salt de Llargada, de Jordi Yoshinori Matsuoka en masc., amb 7,42 m. i de Cora Salas en fem., amb 6,07 m.

També en el Salt de Llargada, el S-20 Aitor Caldito saltava 6,73 m., el S-23- Oriol Castells 6,55 m., lesionant-se en el decurs de la prova, i el S-16 Rubén Sánchez saltava 6,20 m. Nuria Moix – S-16 – saltava 5,08 m. en la Llargada fem.

Nora Taher – S-23- va assolir també la mínima estatal absoluta en Triple Salt fem., amb 12,44 m., prova en la que Mar Planas – S-18 – saltava 11,14 m. Joel Giménez – S-16 – saltava 11,38 m., en el Triple Salt masc.

– Club Atlètic Igualada –