L’atleta del CAI Petromiralles Lahcen Ait Alibou, va assolir la victòria en la cursa dels 10 Km., divendres,  31 de Desembre en la 23ª edició de la Cursa dels Nassos, disputada el darrer dia de l’any en un recorregut de 10 km. pels carrers de la Vila Olímpica barcelonina. Enguany sobre 2 recorreguts:  el dels 10 Km. i també amb la prova internacional de 5 Km. en la que els atletes etíops  Berihu Aregawi, amb  12m. 49seg. i Eigayehu Taye Haylu, 15ª general i guanyadora fem. amb 14m. 19seg. assoliren les plusmarques mundials en ruta respectives de la distància.

La cursa dels 10 Km. va comptar amb una multitudinària participació, amb 4522 classificats, entre ells 3 corredors del CAI Petromiralles, sobresortint la victòria de Lahcen Ait Alibou, amb 29m. 05seg., entrant 23è Gerard Bou, amb 31m. 02 seg., i 3.942è Carles Riba – CAI Triatló -, amb 1h. 01m. 52seg.  La guanyadora fem. va ser Marta Galimany – Adidas – 60ª gral. amb 32m. 28 seg.

Naima Ait Alibou era 5ª absoluta fem. en la prova internacional dels 5 Km., amb 16m. 52seg.

Roger Suria – CAI Petromiralles – guanyador de la Sant Silvestre de Tàrrega –

També divendres, 31/12, l’atleta Sub-20 del CAI Petromiralles Roger Suria, es va imposar en la 10ª Sant Silvestre de Tàrrega, amb 15’57”, sobre 5 Km. de recorregut.  La guanyadora fem. va ser Marina Travé – Lleida U.A. – 8ª gral. amb 18’11”.  Hi van participar 115 corredors.

D’altra banda, l’atleta del CAI Petromiralles Abdelhakim Hamid, era 2n absolut amb14’49”, divendres, en la 13ª Sant Silvestre de Reus, també sobre 5 Km. de recorregut. Es va imposar Youness El Hannach – Lleida U.A.-, amb 14’36”.

La guanyadora fem. va ser Andrea Bernal – Cornellà Atl. – amb 16’44”.  Hi participaren 842 atletes.