ATLETISME – Laura Giménez – CAI Petromiralles – 6ª en categ. Sub-18 fem. al 2n Critèrium Nacional de Marxa de Castelló

Diumenge passat, es va celebrar el 2n Critèrium Nacional de Marxa Atl., a la població castellonenca d’Oropesa del Mar, conjuntament amb el Campionat d’Espanya Absolut i Sub-23 de Marxa sobre 20 Km. amb organització del Playas de Castellón i amb la participació dels marxadors capdavanters de l’especialitat a nivell estatal.

Hi va participar, al 2n Critèrium Nacional, la marxadora Juvenil del CAI Petromiralles Laura Giménez, 6ª en categ. Sub-18 fem. amb 58’56” per cobrir els 10 km. de recorregut, marca personal de l’anoienca.

Els campions estatals absoluts van ser Miguel Ángel López – Ucam Murcia – amb 1h. 21m. 21 seg., i María Pérez – Valencia Esports – en fem. amb 1h. 30m. 55seg., ambdós sobre 20 km. de recorregut.

– José Antonio Fernández – CAI Petromiralles – al Ct. d’Espanya Màster de Cros M-45 –

D’altra banda, diumenge es va dur a terme a la població madrilenya de Collado Villalba, el 44è Campionat d’Espanya Màster de Cros per a les diferents categ.  Hi va participar l’atleta Veterà del CAI Petromiralles José Antonio Fernández, 108è en categ. M-45 amb 24’00” sobre 6.000 m. de recorregut.

– Club Atl. Igualada –