-ATLETISME- NOVA DATA ASSAMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA

 El Club Atlètic Igualada convoca a tots els seus associats, a l’Assemblea General Extraordinària de l’entitat, que tindrà lloc el proper dia 26 de Febrer de 2021, divendres,  a partir de les 19,30 h., en primera convocatòria, i de les 20,00 h. en segona convocatòria, a la Sala de Reunions de l’Esta- di Atlètic Municipal d’Igualada. En cas de no poder-se dur a terme presencialment, pel tema de les restriccions de mobilitat per la Covid-19, es farà telemàticament.

 L’unic punt de l’ordre del dia d’aquesta Assemblea General Extraordinària, és la renovació de la Junta Directiva de l’entitat.

Un cop transcorregut el Calendari previ corresponent a la celebració de l’Assemblea, aquesta es durà a terme el proper 26 de Febrer, divendres, en lloc del 19 de Febrer, data fixada inicialment, pel motiu de problemes logístics.

 Es recorda que, atès que l’elecció es realitza pel sistema de votació dels associats, tindran dret a vot els Socis del C.A. Igualada majors d’edat presents en l’acte, i que compleixin el requisit indispensable d’haver fet efectiva la quota de Soci del  CAI corresponent a l’any 2021.

   – Junta Directiva del C.A. Igualada –