Els atletes del C.A. Igualada Petromiralles Roger Suria i Gerard Bou, van assolir posicions de podi diumenge, al 103è Campionat de Catalunya de Cros individual, disputat conjuntament amb el Cros de Santa Cristina d’Aro. Era la darrera prova puntuable per al G.P. Català de Cros S-16 – S-18 i S-20.

Hi participaren 3 atletes del CAI  entre els capdavanters de l’especialitat a nivell català, amb una brillant actuació global.

Va sobresortir el 2n lloc – Argent – en categ. Sub-20 de Roger Suria, amb 22’06” per cobrir els 6.300 m. de cursa, a només 2 seg. del guanyador, Eric Lore – Cornellà Atl –  amb 22’04”.

Cal ressaltar igualment la 3ª posició – Bronze – en categ. Sub-23 i 15ª absoluta de Gerard Bou, amb 31’  21”.  El campió català absolut va ser Santiago Catrofe – Playas de Castellón -, amb 29’39” sobre 9.900 m. de cursa.

Jan Solà era 11è en categ. Sub-18 masc., amb 17’36”,  sobre 5.200 m. de cursa, dominada per Pau Portet – C.A. Granollers – amb 17’09”.

La campiona absoluta fem. va ser la S-23 Elia Saura  – Valencia Atl. – amb 35’36” sobre 9.900 m. de cursa.