Dos atletes del C.A. Igualada Petromiralles  van participar, diumenge, en la 78ª edició del Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgòibar (Guipúscoa) amb una gran actuació global, en aquest Cros de categoria IAAF, que va comptar amb una participació d’alt nivell estatal i internacional. Hi participaren defensant els colors de la Selecció Catalana en les categories respectives, fent front a la pluja i el fred, que enduriren encara més la prova.

Va sobresortir el 9è lloc de Roger Suria en categ. Sub-20 masc. amb 22 m. 54 seg., sobre 6.624 m. de cursa, essent el 2n català classificat, en la prova dominada per William Barnicoat – Anglaterra – amb 21 m. 34 seg.

Carla Bisbal era 17ª en categ. Sub-18 fem. amb 14 m. 19 seg., amb problemes físics, en la cursa sobre 5.535 m., entrant 8ª catalana en la prova dominada per Adriana Blanco – C.D. Base – amb 13 m. 02 seg.

El guanyador en categ. absoluta masc. va ser l’atleta de Kenia Nicholas Kipkorir Kimeli, amb  33 m. 47 seg., sobre 10.796 m., mentre Edinah Jebitok – Kenia – era la guanyadora absoluta fem.  amb 26 m. 03 seg., sobre 7.621 m. de cursa. Els primers atletes estatals foren Adel Mechaal – New Balance – 4t amb  34 m. 49 seg. i Carolina Robles – F.C. Barcelona -, 12ª amb 28 m. 30 seg.