ATLETISME –  Roger Suria -CAI Petromiralles- , al Cros Internacional d’Itàlica -Ct. d’Espanya de Cros per Clubs

L’atleta Sub-20 del CAI Petromiralles Roger Suria, va participar individualment diumenge en la cursa d’aquesta categ. corresponent al 56è Campionat d’Espanya de Cros per Clubs, disputat conjuntament amb el 39è Cros Internacional d’Itàlica, a les ruines d’Itàlica, a Santiponce (Sevilla). Les proves van comptar amb la participació de les primeres figures de l’especialitat a nivell estatal, de les categ. Sub-16 fins a Sènior, masc. i fem., amb la participació d’uns 2.300 atletes de 187 clubs, i eren selectives per al Campionat d’Europa de Cros.

Roger Súria, era 25è en categ. Sub-20 amb 17’06” per cobrir els 5.445 m. de cursa, essent el 5è català classificat en la prova dominada per El Mehdi El Nabaoui – Playas de Castellón – amb 16’08”. El Playas de Castellón es va imposar també per equips, en aquesta cursa amb 185 classificats.

El Playas de Castellón va ser el club campió estatal absolut masculí, mentre en fem. es van imposar les atletes del F.C. Barcelona.  Es van imposar individualment Rodrigue Kwizera – Playas de Castellón – i Norah Tanui Jeruto – Kènia -.

 

– Club Atlètic Igualada –