ATLETISME – Sheila Avilés –CAI Petromiralles – sots campiona per equips al Campionat del Mon de Curses de Muntanya, a Argentina

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Sheila Avilés, va assolir dissabte una brillant 2ª posició per equips amb la selecció estatal absoluta i una gran 5ª posició individual, en la seva participació al 35è Campionat del Mon de Curses de Muntanya,  disputat a la localitat argentina de Villa La Angostura, i que va comptar amb la participació dels atletes internacionals capdavanters de l’especialitat masc. i fem.

Sheila Avilés entrava 5ª individual i primera atleta estatal, amb 3h. 56 m. 19 seg., en la cursa dominada per la romanesa Cristina Simion.  La prova es va dur a terme en un circuit sobre 41,5 Km. i amb un desnivell positiu de 2.184 m.

La Selecció espanyola fem. va ser sots campiona, per darrera de França  i per davant de Romania, formant equip Sheila Avilés, 5ª, amb Ainhoa Sanz, 6ª, Elisabet Gordon, 9ª, i Azara García de los Salmones, 13ª.

En masculins Espanya va ser campiona mundial, per davant d’USA, 2ns i d’Itàlia, 3ers, en el campionat dominat individualment per Jim Walmsley – USA -, i amb el 3er lloc del català Oriol Cardona com a posició individual més rellevant.

– Club Atl. Igualada –