ATLETISME – Tot a punt per a la 21a Cursa St. Silvestre, que tanca l’any atlètic a l’Anoia

Dimarts vinent, dia 31 de desembre, Vilanova del Camí prepara la 21a edició de la Cursa St. Silvestre. Ja fa més dues dècades que la prova atlètica més tardana de l’any va arrelar a la vila, que fa d’amfitriona d’aquesta bonica festa esportiva. La llista de preinscrits creix a molt bon ritme i ja supera el mig miler de participants, la qual cosa fa preveure novament una tarda concorreguda.

Pel que fa als horaris de les proves, es repeteixen els de les edicions anteriors. A partir de les 17:10h es preveu la sortida de la cursa infantil de 2,25 Km de distància, i a les 18h la prova d’adults de 5Km, que transcorre per l’habitual circuit urbà.

Les inscripcions anticipades es fan a través del web municipal www.vilanovadelcami.cat o bé a www.toprun.es fins al dia 29/12 al vespre. El mateix dia de la prova també es realitzen inscripcions des de les 16h i fins a 30 min. abans de la sortida de cada cursa (o fins a esgotar dorsals). L’organització recorda que la cursa de 5Km es cronometrarà amb xip, també aquest any. També recorda que hi haurà recollida prèvia de dorsals el dilluns 30/12 a les oficines municipals d’Esports, de 9-14h (pl. Dels Horts, 1), per a aquells inscrits abans del 25/12.

La resta de dorsals s’entregaran a la Pl. del Mercat el mateix dia de la Cursa, a partir de les 16h.

La prova és d’inscripció gratuïta i, com a premis, l’organització ofereix les tradicionals paneres per als guanyadors absoluts masc. i fem. i la coca de cap d’any per als 3 primers/eres de cada categoria.

Aquesta activitat és organitzada per Esports Vilanova, amb el suport del Club Atlètic Igualada, de Jocnet i de la Diputació de Barcelona. A més compta amb el patrocini de paneres de Decoració Godoy, Bodegas Gallardo, Super Mas, Blautec i Metal·listeria J. Prieto.

  Esports Vilanova del Camí