L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Xènia Mourelo, va assolir la 4ª posició absoluta en femenines en la 43ª edició de la Cursa de 10 Km. Moritz Sant Antoni de Barcelona, disputada diumenge  amb la participació de destacats atletes catalans  i un total de 1616 classificats.

Cal ressaltar la 4ª posició absoluta fem. i 94ª gral. de Xènia Mourelo amb 36m. 54 seg., i la 6ª posició absoluta de Francesc Carmona,  amb 31m. 49 seg. en el debut d’ambdós atletes andorrans amb el CAI.

La prova va ser dominada per Dmitrijs Serjogins – La Sansi -, guanyador amb 29 m. 13seg. La primera femenina va ser Cristina Silva – Ironwill Barcelona – 32ª gral.  amb 34m. 12 seg.

D’altra banda, el també atleta andorrà Carles Gómez, es va imposar dissabte, en la sèrie A del Control Absolut dels 3.000 m.ll. indoor  amb un registre de 8’36”86, a la Pista Coberta de Sabadell        en el seu debut amb el CAI.