BONA ACTUACIÓ D’ESTER MONTANER -CAI – 10.ª PROMESA – i HECTOR HIDALGO –CAI – 15.é. CADET, ALS CAMP. D’ESPANYA DE MARXA ATL.

El passat diumenge, es disputava a Pontevedra el Campionat d’Espanya de Marxa Atl. en Ruta, de les categ. Cadet fins a Veterà masc. i fem. I que acollía també el Campionat estatal per Sel.leccions Autonòmiques en diferents categoríes.

Entre els atletes capdavanters de la marxa estatal, i van participar 4 atletes del C.A.Igualada, amb una bona actuació global.

Cal ressaltar en la prova absoluta Promesa Sènior femenina, la 10.ª posició Promesa de la pierenca del CAI Ester Montaner, amb un registre de 1h. 58’20” per cobrir els 20 qm. d’aquesta categ.. La guanyadora absoluta va ser l’aragonesa M.ª José Povés –Simply Scorpio-71- amb 1h. 28’15” seguida de María Vasco, 2.ª i Sots-Campiona amb 1h. 28’54”.

Va sobresortir també l’actuació del Cadet Hector Hidalgo, que era 15.é. i 2.n. atleta català en els 5 Qm. d’aquesta categ., amb marca personal de 26’49”, en la prova guanyada per Manuel Bermúdez – Ucam – Athleo Cieza – amb 22’38”, actuant l’anoienc amb la Sel.lecció Catalana, en el seu debut a nivell estatal.

Javier González Cobacho va ser desqualificat en la prova dels 50 Qm. Marxa, aprox. al qm. 20 de cursa, quan anava situat en llocs capdavanters, en la prova dominada per Jesús A. García Bragado – Canal Isabel II – amb 3h. 51 m. 29 seg..

Pau Del Pozo es va haver de retirar en els 10 Qm. Junior, per problemes físics, en la prova dominada per Alvaro Martín amb 42’05”.