Bona actuació de Jordi Y. Matsuoka i Sheila García -CAI- al campionat d’Europa Junior d’Eskilstuna – (Suècia)

Els atletes del C.A.Igualada Petromiralles Sheila García i Jordi Yoshinori Matsuoka, han participat al Campionat d’Europa Junior que s’ha dut a terme dels dies 16 al 19 de Juliol a la ciutat sueca d’Eskilstuna.  En aquesta competició d’alt nivell internacional, hi han participat més de 1.000 atletes nascuts els anys 1996/97, representant a 50 països europeus, entre ells 12 atletes catalans, 9 nois i 3 noies competint amb la selecció espanyola Junior.

Sheila García assolia dissabte la 15ª posició en el grup classificatori del salt de Llargada fem.,  amb un millor intent de 5,81 m. que no li donava el passi a la final, en una  molt destacada actuació de la pierenca.

Jordi Yoshinori Matsuoka va assolir dijous  la 17ª posició en el seu grup classificatori del salt de Llargada masc., amb un millor intent de 6,79 m., per davant de l’altre representant estatal, Thierno Amadou Barry, 18è amb 6,77 m., posicions que no els donaren l’accés a la final,  igualment en una molt meritòria actuació de l’igualadí.