Bona actuació dels equips del CAI Petromiralles/Dental Igualada, a la prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus del Prat

Dissabte passsat 8 d’Abril, es van dur a terme a les pistes del Prat de Llobregat, les proves corresponents a la Fase classificatòria del Campionat de Catalunya de Relleus de la categ. Benjamí masc. i fem.

Hi participaren 4 equips del CAI Petromiralles/Dental Igualada, amb una destacada actuació global, classificant-se els 2 equips A per a la final del proper dissabte, 22 d’Abril, a les pistes de Mataró, que es disputara conjuntament amb les finals de les categ. Aleví, Infantil i Cadet.

Assoliren la classificació per a la final les Benjamins fem. A de 4 x 60 m., 8enes. globals amb 40”7, amb Ingrid Díaz-Guerra – Carla Pomés – Laia Cerro i Martina Llorach. L’equip “B” va asssolir un registre de 42”0, amb Gisela Baños – Berta Claramunt – Ona Planas i Aytana Ramos.

Pel que fa als masculins, es classificaren per a la final l’equip A de 4 x 60 m., 12ens. globals amb 40”4, amb Youssef Ayyad – Aleix Sánchez – Pau Sala i Xavier Nogales. L’equip B va assolir un registre de 42″7, amb Alex Piernas -Ignasi Altarriba – Alex Guillén i Pol Fernández.