El CAI, 2n al Gran Premi Català de Cros de la FCA

Un cop disputat el Cros de St. Sebastià, al Parc de Catalunya de Sabadell, darrera prova puntuable per al G.P. Català de Cros de la Federació Catalana d’Atletisme per a les categ. Cadet, Juvenil i Junior masc. i fem. i classificatori per participar al Cros d’Elgòibar, el C.A. Igualada Petromiralles ha assolit una magnífica 2ª posició amb 323 punts, darrera de la J.A. Sabadell, 1ers classificats amb 344 punts, i seguits de l’Avinent Manresa, 3ers amb 302 punts, entre 45 clubs participants.

A nivell individual, han assolit la classificació per al Cros Juan Muguerza d’Elgòibar del proper diumenge la Juvenil Paula Blasco, el Junior Guillem Carner i la Cadet Anna Vives.

3 victòries per als atletes del CAI al Cros de Sabadell

El passat diumenge es va dur a terme la 55ª edició del Cros de St. Sebastià, al Parc de Catalunya de Sabadell, que enguany era la darrera prova puntuable per al G.P. Català de Cros de la Federació Catalana d’Atletisme per a les categ. Cadet, Juvenil i Junior masc. i fem. i classificatori per participar al Cros d’Elgòibar.

Hi van participar 28 atletes del C.A.Igualada Petromiralles, amb una molt destacada actuació global, assolint 3 victòries individuals: Abdessamad Oukhelfen en Junior masc., Núria Moix en Alevins fem. i Laia Alonso en Benjamins fem.

Va sobresortir el triomf d’Abdessamad Oukhelfen en Junior masc.

Núria Moix era la guanyadora en Alevins fem., seguida de Martina Zunino – 24ª -, 28ª Aina Eberlé i 46ª Mar García.

Laia Alonso era la guanyadora en Benjamins fem., seguida d’Àres Giménez, 46ª.

Hamid Darbaoui era 4t en Cadets masc., seguit de Quim Canela, 38è.

Jordi Fernàndez Aguado era 5è en Veterans masc.

En Infantils fem. era 4ª Francina Massagué, entrant 7ª Marcela Solé, 24ª Laura Giménez, 25ª Mariona Rodriguez, 27ª Martina Segura i 30ª Judit Navarro.

En Cadets fem. Berta López era 5ª, Anna Torras 6ª, Jana Roca 14ª, Berta Salvador 28ª i Anna Escudé 30ª.

Nil Cabello era 7è en Alevins masc., entrant 8è Oriol Alonso i 58è Joel Giménez. Pol Rubio era 10è en Benjamins masc.

En Infantils masc. era 16è Lluc Roda, entrant 21è Josep Domènech.

En Sènior masc. era 9è José Daniel Morales, cursa en la que va entrar guanyador absolut del Cros Jaume Domingo – California Sports -, mentre en Promesa/Sènior fem. entrava guanyadora absoluta del Cros Mireia Guarner – A.A. Catalunya -.