El CAI Petromiralles, 5è millor club català d’Atletisme i 15è d’Espanya

La Real Federación Española de Atletismo elabora cada any la classificació dels millors clubs estatals segons els resultats obtinguts en els diferents Campionats d’Espanya. En la classificació d’aquest 2015, el CAI figura en el 15è lloc entre 326 clubs classificats.

Aquesta es una de les millors classificacions obtingudes pel club igualadí en tota la seva història, que en els últims anys ha assolit mantenir-se regularment entre els 20 millors clubs de l’estat i entre els 5 millors de Catalunya. Aquest 15è lloc el situa en cinquena posició pel que fa als clubs catalans, únicament per darrera del F.C. Barcelona, de l’Agrupació Atlètica Catalunya, de l’Avinent Manresa i de la J.A. Sabadell, i per davant dels clubs representatius d’altres ciutats catalanes amb més població com l’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat, Sant Cugat del Vallès i Cornellà de Llobregat, per posar un exemple.

Amb 63 anys de servei a la ciutat i la comarca, el Club Atlètic Igualada Petromiralles, amb més de quatre-cents socis, una escola d’uns 320 alumnes i 360 llicències federatives, es un club de referència al nostre país, que compta a més amb una important secció de Triatló, de Fitness i d’activitats dirigides. El CAI ha estat bressol d’alguns dels millors atletes de Catalunya del passat i del present, i ha ajudat i ajuda a formar-se a molts joves en els valors de l’esforç, la perseverança, el respecte i l’esportivitat que la pràctica atlètica comporta per si mateixa.