Cai Popular

El proper dilluns dia 18 de Gener a les 19:30 reprenem l’activitat CAI Popular amb tota l’energia de sempre i com no pot ser de cap altra manera amb moltes ganes de seguir amb les activitats al club. Com molts de vosaltres ja sabeu, la secció del CAI Popular tindrà continuïtat però ho farem amb un nou equip tècnic. Aquest estarà format per llicenciats i diplomats en ciències de l’activitat física i l’esport amb alts coneixements al món de l’activitat física, la salut i l’esport.

Estem convençuts que aquesta proposta us agradarà i us animem a assistir algunes sessions de prova perquè la pugueu valorar i conèixer.

Els horaris i activitats seran les  mateixes com fins ara i es duran a terme a les instal·lacions de l’Estadi atlètic municipal d’Igualada.

OBJECTIUS
– Iniciar-se al món del running.
– Realitzar entrenaments en companyia i amb assessorament tècnic.
– Adquirir i incoroporar uns hàbits saludables en el nostre dia a dia.
– Fer amics i conèixer a persones amb les mateixes aficions.

 QUÈ S’INCLOU A LA QUOTA  CAI POPULAR?
En el preu de la quota, s’inclou la condició de soci/a del CAI. Per tant teniu inclòs el dret a utilització de l’estadi atlètic i gimnàs en horari de dilluns a divendres de 9 a 22h i dissabte de 9h a 14h. A més a més, s’inclouen les 4 sessions/setmana d’entrenament dirigit per professionals.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ
Per tal d’anar realitzant els diferents grups segons el nivell, experiència i poder atendre millor les vostres necessitats, us agrairíem que ens comuniqueu la intenció d’assistència omplint el següent FORMULARI INSCRIPCIÓ

 PER A MÉS INFORMACIÓ
Telèfon: 633 592 040