Carla Bisbal -CAI Petromiralles-, guanyadora en Aleví fem. al Cros de Sant Hilari de Sacalm

L’atleta Aleví del C.A. Igualada Petromiralles Carla Bisbal, es va imposar diumenge en la cursa corresponent a la seva categ. del 33è Cros de Sant Hilari de Sacalm, amb 3’51” per cobrir els 1.020 m. de cursa. Aquesta era la 2ª prova del Circuit Gironí de Cros, després del de Sta. Coloma de Farners de la setmana anterior.

Jan Bisbal era 6è en categ. Infantil masc., amb 8’23” per cobrir els 2.040 m. de cursa. Els guanyadors absoluts del Cros van ser els atletes del New Balance Adel Mechaal i Esther Guerrero.

D’altra banda dissabte al matí, es disputava a la població maresmenca d’Arenys de Munt, la 36ª edició del Cros dels Arenys, amb organització conjunta dels Ajuntaments d’Arenys de Munt i Arenys de Mar i de la Penya Apa Anem-hi, puntuable per al Circuit Maresmenc de Cros.

Hi va participar l’atleta Infantil del CAI Petromiralles Júlia Solé, que era 3ª amb 4’41” per cobrir els 1.375 m. de cursa. Els guanyadors absoluts del Cros van ser José Luis Blanco – La Sansi – i Laura Pelegrí – G.A. Lluïsos Mataró -.