Carlos Cervera i Yveth Camús, guanyadors de la 22ª Cursa Green Run del Barri del Sant Crist

CLASSIFICACIONS

Dissabte passat a la tarda, i dintre dels actes de les festes del Barri del Sant Crist, es disputava en aquest barri igualadí la 22ª edició de la Cursa Popular Green Run, enguany novament sobre l’itinerari mixt per asfalt i camins forestals, d’uns 5 km. aproximats, amb sortida de la Plaça de la Torre del Requesens i arribada al c/Josep Galtés i amb la novetat de la Caminada popular, i que va comptar amb la participació global de 167 atletes classificats.

Els guanyadors absoluts de la cursa foren Carlos Cervera – Oro di Nàpoli – en masculins, amb 17’15”, i l’atleta Yveth Camús – Mont Aqua -, guanyadora femenina i 20ª general amb 20’43”.

En masculins era 2n. l’atleta Cadet del CAI Petromiralles Riduan Boulbayem, amb 17’29”, seguit d’Antonio Martinez -CAI Petromiralles – 3er. amb 17’44”.

En la general femenina, era 2ª i 23ª gral. Lola Espinosa, amb 20’59”, i era 3ª i 24ª gral. Francina González – CAI Petromiralles – amb 21’00”.

El 1r classificat del Barri va ser Josep Pont, mentre que els atletes de major edat participants foren Ernest Compte i Dolors Pujabet.

Hi van participar un nombrós grup d’atletes del CAI Petromiralles, entre ells una àmplia representació del CAI Popular, assolint bons registres i diferents podis, sobresortint la bona sintonia del grup.

L’acte de repartiment de Trofeus i guardons de les curses, va comptar amb la participació de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada Rosa M.ª Plassa i del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova del Camí Camilo Grados, acompanyats del President de l’Associació de Veïns del Barri del St. Crist, Lluís Lucas.

La prova era organitzada per l’Associació de Veïns del Barri del Sant Crist, amb la col·laboració dels Ajuntaments d’Igualada i de Vilanova del Camí, del Club Atlètic Igualada Petromiralles, i amb el suport de Marathon Esports, Super Mas, Fruites Lluis i Carme, Cellers Can Figueres i Caldo Aneto.