Carlos Cervera – Oro di Nàpoli – i Albada Blay, guanyadors de la 21ª Cursa Popular del Barri del Sant Crist

CLASSIFICACIONS

Dissabte passat a la tarda, i dintre dels actes de les festes del Barri del Sant Crist, es disputava en aquest barri igualadí la 21.ª edició de la Cursa Popular -Green Run – enguany sobre un nou itinerari mixt per asfalt i camins forestals, d’uns 5 km. aproximats, amb sortida de la Plaça de la Torre del Requesens i arribada al c/Josep Galtés i que va comptar amb la participació de 104 atletes classificats.

Els guanyadors absoluts foren Carlos Cervera – Oro di Nàpoli – en masculins, amb 17’48”, i l’atleta de St. Feliu de Llobregat Albada Blay – Independent – , guanyadora femenina i 11ª general amb 19’50”.

En masculins era 2n. l’atleta del CAI Popular Victor Montaner, amb 18’19”, seguit d’Antonio López -C.A. St. Andreu de la Barca – 3er. amb 18’36”, d’Alex Ferret – Correm per la Terra – 4t. amb 18’49”, entrant 5è Xavier Bonell amb 18’57”.

En la general femenina, era 2ª i 29ª gral. Alba Duque – Esport & Enjoy – amb 21’52”, i era 3.ª i 32ª gral. Assumpta Castelltort amb 22’24”. Entrava 4ª i 34ª gral. Aya Boulbayeh amb 22’31”, i 5ª i 37ª gral. Diana Carrasco amb 22’39”.

L’acte de repartiment de Trofeus i guardons de les curses, va comptar amb la participació de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada Rosa M.ª Plassa i del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova del Camí Antoni Maturana, acompanyats del President de l’Associació de Veïns del Barri del St. Crist, Lluís Lucas.

La prova era organitzada per l’Associació de Veïns del Barri del Sant Crist, amb la col·laboració dels Ajuntaments d’Igualada i de Vilanova del Camí, del Club Atlètic Igualada Petromiralles, i amb el suport de Marathon Esports, Super Mas, Fruites Luis i Carme, Cellers Can Figueres, Punto Blanco i Caldo Aneto.