Dario Sirerol, campió d’Espanya Promesa en Triple Salt – Jordi Y. Matsuoka argent en Salt de Llargada a Sant Sebastià

L’atleta del C.A.Igualada Petromiralles Darío Sirerol, es va proclamar dissabte passat Campió d’Espanya Promesa en Triple Salt a Sant Sebastià, assolint amb un millor intent de 15,38 m. un nou Rècord d’Igualada, millorant els 15,00 m. del passat 6 de Febrer a Sabadell, i assolint la mínima per als Camp. d’Espanya absoluts de Madrid. Diumenge, Jordi Yoshinori Matsuoka era 2n i sots campió en Salt de Llargada, amb 7,27 m., al campionat estatal Promesa indoor disputat el passat cap de setmana.

Els 5 atletes del CAI Petromiralles participants, van assolir 2 medalles i 2 llocs de finalista, en una brillant actuació global.

A més de l’Or per a Dario Sirerol en Triple Salt i de l’Argent per a Jordi Y. Matsuoka en Llargada, va sobresortir també el 4t lloc de Jordi Yoshinori Matsuoka en el Triple Salt, amb un millor intent de 14,67 m. per a l’igualadí.

Lahcen Ait Alibou era 5è a la final dels 3.000 m.llisos, amb 8’27”12, i Marc Sánchez era 12è en el Salt d’Alçada masc., amb un millor intent de 2,00 m., mateixa marca que els classif. del 8è a l’11è de la prova, que es va decidir per nombre d’intents.

Jan Roca era 3er en la 4ª sèrie classificatòria dels 200 m.ll. amb 22”75, que no li donaren l’accés a la s/f. corresponent.