DISSABTE, 20 DE JULIOL 10.ª CURSA DE 10 QM. DE STA. MARGARIDA DE MONTBUI

El proper 20 de Juliol, dissabte, a les 7 de la tarda, es durà a terme a Sta. Margarida de Montbui la 10.ª edició de la Cursa de Sta. Margarida de Montbui, prova mixta que es durà a terme per asfalt i per camins forestals, amb sortida situada al Passeig d’Espanya amb un recorregut pel nucli urbà, continuant a continuació pels camins forestals indicats, i finalitzant al nucli antic de la població, a la Plaça de Catalunya, amb un recorregut total aproximat de 10 Qm. El control d’arribades es tancarà a les 2 hores de cursa. La prova es organitzada per l’Ajuntament de Sta. Margarida de Montbui, amb la col.laboració del Club Atlètic Igualada Petromiralles, i el suport de la Diputació de Barcelona i del Consell Català de l’Esport.

Poden participar-hi atletes majors de 17 anys. Les inscripcions poden efectuar-se per internet en aquesta pàgina, éssent l’import dels drets d’inscripció de 10 Euros. D’altra banda, el mateix dia de la cursa, i des d’una hora i mitja abans, es podràn efectuar també inscripcions, al preu de 15 Euros. El preu d’inscripció per als socis del CAI es de 5 Euros, i es poden inscriure a les oficines del club.

Les inscripcions anticipades han d’anar acompanyades d’ingrés al cte. de Catalunya Caixa – 2013- 6087-25 – 0200202780. Caldrà portar el comprovant de l’ingrés a la recollida del pitral. Les inscripcions anticipades es tancaràn divendres, 19 de Juliol, o quan s’arribi als 400 participants, i el dia de la cursa, mitja hora abans de la sortida.

Pel que fa als premis, hi haurà Trofeus pels 3 primers i 3 primeres classificats de la general absoluta masculina i femenina. Pel primer i 1.ª absoluts, una panera amb queviures. Pel 2.n. i 2.ª general absoluts, tres ampolles de Cava. Pel 3.er. i 3.ª general absoluts, dues ampolles de Cava. També hi haurà Trofeus pels 3 primers de cada categoría, i als primers classificats locals masculí i femenina de la cursa. Els premiats a la classif. general, no en tindràn a la seva categoría corresponent. Els premis que no es recullin durant l’acte de cloenda, es declararàn deserts. L’organització pot demanar el DNI per comprovar l’edat de l’atleta, i cal presentar el DNI o Passaport originals per recollir els premis. Els atletes extrangers, hauràn de tenir llicència tramitada amb la RFEA per la present Temporada. A tots els participants classificats en meta, s’els lliurarà una bossa amb provisions i una samarreta.

Es donaràn també una bossa amb provisions i una samarreta a tots els atletes classificats en meta. Hi haurà avituallament cada 3 Qm., i a l’arribada de la cursa avituallament amb fruita i beguda, servei de dutxes al Club d’Esports les Moreres de Sta. Margarida de Montbui, i servei de Bus durant 3 h., fins al casc urbà de la població.

Els pitrals es recolliràn a la Plaça Vista Alegre, (casc urbà) a partir de les 5 de la tarda del dissabte. La sortida es donarà a les 7 de la tarda del lloc indicat, i posteriorment, a les rodalíes de les 8,30 h. del vespre, s’efectuarà el lliurament de Premis a la Plaça de Catalunya del nucli antic.

Es preveu la participació dels atletes anoiencs capdavanters, al costat d’alguns destacats atletes del fons català, com els darrers anys.