DISSABTE, 6 DE JULIOL, CURSA DEL BARRI SET CAMINS A IGUALADA

El proper 06 de Juliol, dissabte, a les 5 de la tarda, es durà a terme al Barri dels Set Camins d’Igualada, una nova edició de la Cursa del Barri, prova que es durà a terme amb sortida situada al carrer Vallbona, amb un recorregut pel nucli urbà, i finalitzant al mateix carrer de Vallbona, amb 2 recorreguts, el primer de 800 m. amb sortida a les 17 h., i destinat als atletes fins a 9 anys, i posteriorment a les 18 h., es durà a terme la cursa sobre 5 Km., pels atletes de 10 anys en amunt.

Les curses compten amb l’organització de l’Associació de Veïns del Barri dels Set Camins, en col.laboració amb el C.A. Igualada Petromiralles, i el suport de l’Ajuntament d’Igualada, i de Marathon Esports.

Les categ. de la cursa van desde la 1M i 6F, fins a la 5M i 10F.

Tots els participants en la cursa de 800 m. tindràn medalla, camiseta al.legórica, i la seva bossa d’avituallament.

Pel que fa als premis de la cursa de 5 Km., el 1.er. i 1.ª de la general tindràn trofeu i obsequi. El 1.er. i 1.ª de cada categoría tindràn trofeu. El l.er. i 1.ª del Barri tindràn un obsequi. Tots els participants classificats en meta, tindràn camiseta al.legórica, i bossa d’avituallament.

Les inscripcions seràn gratuïtes, i poden efectuar-se per Internet a la pág.: http://av-setcamins-es.webnode.es, i al mail: setcamins.igl@gmail.com, i el mateix dia de la cursa, des de 2 hores abans, en el lloc de sortida de les curses. L’inscripció es tancarà quan s’arribi als 200 participants.
Els socis del CAI Petromiralles es poden inscriure a les oficines del club.

L’organització contractarà una assegurança d’R.C., i per tant, no es fa responsable dels perjudicis físics, morals i/o materials que puguin sofrir o causar/se els participants en el decurs d’ambdues proves. Els altetes, pel sol fet de participar, accepten el Reglament corresponent, essent tot alló no especificat en el mateix, resolt d’acord amb les decisions de l’organització.