Dissabte, els equips masc. i fem. del CAI, al campionat català Sub-20 indoor de Sabadell

Aquest proper cap de setmana, en Jornada de dissabte tarda els equips masculí i femení de categ. Sub-20 del Club Atlètic Igualada Petromiralles participaran, a la pista coberta de Catalunya de Sabadell, al Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20 “indoor”.

Aquesta competició, en la que participaran els clubs capdavanters de l’atletisme català masc. i fem. de les categories respectives, tindrà novament la participació dels 2 conjunts del CAI, que hi han accedit mitjançant classificació per llocs – masc. – i per puntuació per taula internacional -fem-.

Dissabte 9 de Gener, a partir de les 16,30 h. tarda, en el doble programa de proves masculí i femení del Campionat de Catalunya Sub-20, hi participaran els següents conjunts: En masculins: F.C. Barcelona – A.A. Catalunya – C.A. Igualada – J.A. Sabadell – Lleida U.A. – Cornellà Atl. – ISS-l’Hospitalet – Avinent Manresa – U.A. Barberà – U.A. Terrassa – C.A. Canaletes i C.A. Nou Barris.

En femenines hi participaràn: A.A. Catalunya – ISS-L’Hospitalet – Avinent Manresa – F.C. Barcelona – J.A. Sabadell – C.A. Canaletes – Cornellà Atl. – Lleida U.A. – U.A. Terrassa – C.A. Igualada – C.A. Vic i C.E. Universitari.

Els joves dels conjunts masculí i femení Sub-20 del CAI Petromiralles, hauran de lluitar un any més enfront dels grans conjunts catalans d’aquestes categories, intentant assolir la millor classificació possible.