DISSABTE i DIUMENGE, CAMPIONATS DE CATALUNYA JUVENILS, JUNIOR I PROMESA EN PISTA A IGUALADA

L’Estadi Atlètic Municipal igualadí, serà l’escenari aquest cap de setmana, en doble Jornada de dissabte matí i tarda, i diumenge matí, de les proves corresponents als Campionats de Catalunya Juvenils, Junior i Promesa, que comptaràn amb l’organització de la Federació Catalana d’Atletisme i del Club Atlètic Igualada Petromiralles.

Prendràn part en aquests Campionats, els atletes masc. i fem. capdavanters de l’atletisme català nascuts els anys 1996/97 – Juvenils -, 1994/95 – Junior – i 1991/92/93 pel que fa als atletes Promesa, i entre ells hi participaràn un molt nombrós grup d’atletes del Club Atlètic Igualada Petromiralles en les diferents categ..

Les proves començaràn dissabte, 01 de Juny a les 9,30 h. matí, amb el Martell Juvenil masc., essent la darrera prova prevista de la Jornada del dissabte, els 3.000 m.ll. Juvenils masc., a les 20,30 h. vespre. El diumenge, 02 de Juny, començarà la Jornada a les 9,30 h. amb el Martell Juvenil fem., i els 10.000 m. marxa fem. i masc., i finalitzarà aprox. a les 14,30 h. del migdía amb els relleus Junior/Juvenil fem. de 4 x 400 m..

Serà una bona ocasió pels afeccionats anoiencs a l’atletisme, de presenciar l’actuació de destacats atletes catalans de les categoríes Juvenil, Junior i Promesa, a l’Estadi Atlètic Municipal igualadí aquest cap de setmana.