Dissabte i Diumenge, el CAI Petromiralles fem. i masc. al Campionat Català Absolut Indoor de Sabadell

Aquest proper cap de setmana, en Jornades de dissabte i diumenge tarda, els equips femení i masc. de categ. Absoluta del Club Atlètic Igualada Petromiralles participaran, a la pista coberta de Catalunya de Sabadell, als Campionats de Catalunya de Clubs Absoluts de categ. "B" i "A" indoor.

Aquestes competicions, en les que participaran els clubs capdavanters de l’atletisme català masc. i fem. de les categories respectives, i a les que els 2 conjunts del CAI han accedit mitjançant classificacions per llocs en categ. "A" – masculins – i "B" – fem.-, iniciaran els Campionats per equips en Pista Coberta d’aquest 2015.

Dissabte 10 de Gener a la tarda, en el doble programa de proves femení i masculí del Campionat de Catalunya Absolut "B", a partir de les 16,30 h., les noies del CAI competiran amb els següents conjunts: – C.A. Igualada – Lleida U.A. – Pratenc A.A. – C.A. Montornès – C.A. Canaletes – GEiE Gironí – U.A. Terrassa  i C.A. Nou Barris.

D’altra banda, diumenge 11 de Gener, a partir de les 16,30 h. tarda, serà el torn per a l’equip Absolut masculí  del CAI, que competirà  entre els 8 millors equips catalans  indoor:  F.C. Barcelona – A.A. Catalunya –  J.A. Sabadell – ISS L’Hospitalet – C.A. Igualada – C.A. Laietània Mataró – U.A. Terrassa i C.A. Montornès.

Els joves conjunts  absoluts masculí i femení del CAI Petromiralles, hauran de lluitar un any més enfront dels grans conjunts catalans d’aquestes categories, intentant assolir la millor classificació possible.