DISSABTE i DIUMENGE, EL CAI PETROMIRALLES MASC. i FEM. AL CAMP. CATALÀ SUB-20 i ABSOLUT A SABADELL

Aquest proper cap de setmana, en Jornades de dissabte i diumenge tarda, els equips masculí i femení de categ. Sub-20 i Absoluta del Club Atlètic Igualada Petromiralles participaràn, a la pista coberta de Catalunya de Sabadell, als Campionats de Catalunya de Clubs Sub-20 i Absolut “A” indoor.

Aquestes competicions, en les que participaràn els clubs capdavanters de l’atletisme català masc. i fem. de les categoríes respectives, i a les que els 2 conjunts del CAI han accedit mitjançant classificacions per llocs – Absoluts “A” i Sub-20 masc. – i per puntuació per taula internacional les Sub-20 fem., iniciaràn els Campionats per equips en Pista Coberta d’aquest 2014.

Dissabte 11 de Gener a la tarda, en el doble programa de proves masculí i femení del Campionat de Catalunya Sub-20, a partir de les 16 h., hi participaràn els seguents conjunts: En masculins: F.C. Barcelona – A.A. Catalunya – J.A. Sabadell – C.A. Igualada – ISS-Hospitalet – Conrellà Atl. – LLeida U.A. – Avinent Manresa – C.A. Canaletes – C.A. Montornés – C.A. Vic i C.A. Gavà.

En femenines: F.C. Barcelona – A.A. Catalunya – ISS-Hospitalet – Avinent Manresa – J.A. Sabadell – C.A. Canaletes – Girona C. Brava – U.A. Terrassa – C.A. Vic – Cornellà Atl. – LLeida U.A. i C.A. Igualada.

D’altra banda, diumenge 12 de Gener, a partir de les 16,30 h. tarda, serà el torn per als equips Absoluts masc. i fem. del CAI, que competiràn entre els 8 millors equips catalans masc. i fem. indoor: En masculins: F.C. Barcelona – A.A. Catalunya – J.A. Sabadell – C.A. Igualada – C.A. Laietània Mataró – ISS-Hospitalet – Avinent Manresa i U.A. Terrassa.

En femenines competiràn: F.C. Barcelona – A.A. Catalunya – ISS-Hospitalet – C.A. Laietània Mataró – Avinent Manresa – Girona Costa Brava – C.A. Igualada i C.A. Vic.

Els joves conjunts masculí i femení del CAI Petromiralles, hauràn de lluitar un any més enfront dels grans conjunts catalans d’aquestes categoríes, intentant assolir la millor classificació possible.