DISSABTE i DIUMENGE, FINALS DELS CAMP. DE CATALUNYA PELS ATLETES DEL CAI PETROMIRALLES

Aquest proper cap de setmana, en Jornades de dissabte i diumenge, els atletes del Club Atlètic Igualada Petromiralles participaràn en diferents competicions corresponents a diversos Campionats de Catalunya, tant per equips com a nivell individual, masc. i fem.
         
Dissabte 14 de Juny al matí, l’equip masculí del CAI participarà al Campionat de Catalunya Sub-20 per Clubs, que es durà a terme a les pistes de Cornellà de Llobregat, i en el que participaran els següents conjunts masculins:  A.A. Catalunya – F.C. Barcelona – ISS-L’Hospitalet – Cornellà Atl. – C.A. Igualada – Avinent Manresa – Lleida U.A. – U.A. Terrassa. 
        
D’altra banda, el mateix dissabte, a les pistes de Camp Clar de Tarragona, es dura a terme la Jornada Final dels Campionats de Catalunya individuals corresponents a les categ. Benjamí, Aleví i Infantil, masc. i fem. Hi participaran un nombrós grup d’atletes del CAI Petromiralles, que es van classificar en les Jornades prèvies corresponents.

Finalment diumenge, a l’Estadi Josep M.ª Pallas de Vic, es dura a terme la Jornada Final dels Camp. de Catalunya Cadet individuals masc. i fem., en els que participaran també un nombrós grup d’atletes del CAI Petromiralles,  classificats en la Jornada prèvia del passat dissabte a Gavà.