Dissabte, presentació de la nova Secció CAI Popular a l’Estadi Atlètic

Aquest dissabte, 19 de Març a les 17 h., es durà a terme a l’Estadi Atlètic Municipal la presentació de la nova Secció del C.A. Igualada Petromiralles denominada CAI Popular.

Aquesta nova secció neix amb l’objectiu de facilitar la pràctica atlètica a les persones que es vulguin iniciar en l’atletisme de lleure, disfrutant del running en bona companyia.

Serà dirigida per 3 entrenadors: el Jordi Moreno, medallista als campionats d’Europa per a Veterans en Triatló, el Víctor Montaner, 8è en 1.500 m.ll. als Mundials Juvenils d’atletisme, i fisioterapeuta, i l’Albert Moreno, 9è d’Europa i 10è al campionat del Mon en l’especialitat del Triatló 70.3.

La presentació, oberta a tothom, tindrà lloc aquest dissabte tarda a l’Estadi Atlètic, amb un entrenament gratuït, amb servei de vestidors, amb un sorteig per als participants, i amb promocions especials i material tècnic gratuït per als 50 primers inscrits. Caldrà confirmar l’assistència per whatsapp al tel. 619140255.

Posteriorment, els dimarts i dijous a les 19,30 h. es faran entrenaments en grup, amb 3 nivells d’entrenament. L’activitat es basarà principalment en tècnica de cursa, tonificació, exercicis específics, etc., adaptant-los a les possibilitats de cada persona.