DISSABTE TARDA, FINAL “A” DE LA LLIGA CATALANA DE 1.ª CATEG. PEL CAI PETROMIRALLES MASC. A MANRESA

L’equip masculí del C.A. Igualada Petromiralles, participarà el proper dissabte 12 de Maig a la tarda, en l’encontre masculí de la Final A de la LLiga Catalana que es durà a terme a l’Estadi del Congost de Manresa, a partir de les 16 h., amb l’organització de l’Avinent C.A. Manresa, i tindrà la participació dels 8 conjunts que s’enfrontaràn per decidir el títol de Campió de la Lliga Catalana 2012, i els equips que participaràn al Campionat Català de Clubs del proper 27 de Maig. En aquesta final de Manresa hi participaràn alguns dels equips capdavanters de l’atletisme català.

Els equips que participaràn en aquesta Jornada Final “A” masculina seràn: C.A. Laietània Mataró C. A. Montornés – Pratenc A.A. – C.A. Mollet – A.A. Catalunya B – C.A. Igualada – Avinent C.A. Manresa i Cornellà Atl..

El jove conjunt anoienc, competint diumenge amb el programa complert de proves i a 2 atletes per prova més els relleus corresponents, intentarà assolir una classificació el mes honrosa posible, després d’haver-se assegurat mantenir la categoría un any mes el passat 22 d’Abril a les pistes de Castellar del Vallés.