DIUMENGE 05 DE MAIG, ELS EQUIPS M. I F. DEL CAI PETROMIRALLES, AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS ABSOLUT, FINAL “A” DEL SERRAHIMA

Els i les atletes dels equips absoluts masculí i femení del C.A.Igualada Petromiralles, participaràn el proper diumenge, 5 de Maig a la tarda, a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona, a la Final “A” del Campionat Català de Clubs masculí i femení en categoría absoluta, competició en la que prendràn part els 8 clubs capdavanters de l’atletisme català, inclosos els de Divisió d’Honor i 1.ª Divisió estatal, després de les 2 Jornades prèvies classificatòries.

Els atletes del CAI Petromiralles, tant en masculins com en femenines, competiràn en aquesta Jornada Final A amb els equips seguents: F.C. Barcelona – A.A. Catalunya – Avinent C.A. Manresa – ISS L’Hospitalet – C.A.Laietània Mataró – J.A. Sabadell – C.A. Igualada Petromiralles i Cornellà Atl.

En aquesta final del proper 5 de Maig, que començarà a les 16,30 h. amb 5 proves, i que comptarà amb l’organització de l’Agr. Atl. Catalunya, els equips competiràn a un atleta per prova, més els 2 conjunts de relleus, a programa complert, i finalitzant aprox. a 1/4 de 9 del vespre, amb els relleus de 4 x 400 m..

Sens dubte serà aquesta una gran ocasió per veure als i les joves components dels equips masc. i fem. del CAI Petromiralles, competint conjuntament amb conjunts de primer nivell estatal, com els equips del F.C.Barcelona, l’A.A.Catalunya , l’ISS-Hospitalet, l’Avinent C.A. Manresa i la J.A. Sabadell.