DIUMENGE, 12 DE MAIG, CURSA FESTES DEL ROSER DE L’ESPELT

L’Associació Cultural Centre de L’Espelt i el Club Atlètic Igualada Petromiralles, amb el suport de l’Ajuntament d’Òdena, i amb la col•laboració de Gessamí Teràpies Naturals, organitzen el proper diumenge, 12 de Maig, a partir de les 11 h. del matí, una nova edició de la Cursa Festes del Roser de l’Espelt, que es durà a terme amb 3 recorreguts, el primer sobre el circuit de 300 m., destinat als participants mes joves, fins als 6 anys. El segon sobre els 1.500 m. pels atletes entre 7 i 17 anys, i el tercer, sobre 10.500 m. destinat als atletes de l8 anys en amunt. En tots ells el recorregut serà per camins forestals.

Els drets d’inscripció seràn al preu de 7 €. pels altetes de 18 anys en amunt, mentre que les inscripcions seràn gratuïtes pels atletes de les 2 curses destinades als petits i als de 7 a 17 anys.

Per a més informació de la cursa i per fer les inscripcions, cal adreçar-se a la pág. web del C.A. Igualada: www.clubatleticigualada.com . El pagament de les inscripcions cal fer-lo al cc. 2038-6692-40 – 6000004553 de Bankia. Les inscripcions es tancaràn quan s’arribi als 200 participants. El dia de la cursa, es podràn fer inscripcions desde 2 hores abans de la mateixa, si no s’ha superat aquest límit de participació. Caldrà portar el comprovant del pagament per retirar el dorsal corresponent.

Les curses, obertes a tothom, tindran la seva sortida i arribada al Camp Esportiu de la població. La sortida es donarà a les 11 h. del matí. Tots els participants en la cursa de 10.500 m. rebran una samarreta alegórica. Les categ. van desde Benjamí masc. i fem., fins a la de Veterans/nes. B masc. i fem..

Pel que fa als premis, es concediran premis als 3 primers/eres. de la classif. general, i al primer/era. de cada categoría, en les curses de 1.500 i 10.500 m.. Als participants en la cursa de 300 m. s’els concedirà un obsequi. Els primers classif. locals de la cursa de 10.500 m. tindràn un obsequi.

La participació en les curses, suposa la total acceptació del preceptuat en el Reglament, essent tot allò no especificat, resolt a criteri de l’organització, que es reserva el dret d’introduir alguna modificació si les circumstàncies així ho requereixen.