DIUMENGE, 18.ª CURSA POPULAR DE VILANOVA DEL CAMI

L’Ajuntament de Vilanova del Camí -Servei d’Esports-, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, del Club Atlètic Igualada, de Marathon Esports, Diadora, Unnim i Super Mas, organitza aquest proper diumenge, a partir de les 11 h. del matí, la 18.ª edició de la Cursa Popular de Vilanova del Camí, que com es habitual els darrers anys, es durà a terme amb 3 recorreguts, el primer sobre el circuit de 4.550 m., el segon sobre els 10.000 m., i el tercer, pels mes petits, d’uns 1.000 m. de recorregut, amb sortida a les 11,03 h.. En tots ells es combina el recorregut urbà amb el natural, passant per la zona del Parc Fluvial.

Les inscripcions, gratuïtes, poden efectuar-se per anticipat fins dijous 08 de Març a les 14 hores, al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, amb informació al tel. 93/8054411, i a través de la web: www.vilanovadelcami.cat en l’apartat d’esports. També el mateix dia de la cursa, de les 9,30 a les 10,30 h. del matí al Pavelló Esportiu, sempre que no s’hagi arribat al límit d’inscrits. En el recorregut de 10.000 m. es limita la participació a 300 participants. Caldrà recollir els pitrals el mateix dia de la cursa, fins a les 10,30 h. com a màxim.

Les curses, obertes a tothom, tindran la seva sortida davant del Complex Esportiu de Can Titó. Tots els participants en les 3 curses, llevat dels acompanyants, rebran una bossa amb provisions. Les categ. van desde Prebenjamí masc., fins a la de Veterans/nes. B masc. i fem.. Hi haurà el sorteig d’una bicicleta, i altres obsequis per a tots els participants – llevat dels acompanyants -.

Pel que fa als premis, es concediran trofeus als 3 primers classif. de la general, als 3 primers classif. de cada categoría, a les curses de 4.550 i 10.000 m., i als 3 primers classif. benjamí i prebenjamí masc. i fem. de la cursa de petits.

Els corredors hauràn de disposar d’assegurança esportiva d’accidents.

La participació en les curses, suposa la total acceptació del preceptuat en el Reglament, essent tot allò no especificat, resolt a criteri de l’organització, que es reserva el dret d’introduir alguna modificació si les circumstàncies així ho requereixen.