DIUMENGE, 20ª CURSA POPULAR DE VILANOVA DEL CAMÍ

L’Ajuntament de Vilanova del Camí -Servei d’Esports-, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona i del Club Atlètic Igualada Petromiralles, i el suport de Marathon Esports, del diari Sport, Coca-Cola i Super Mas, organitza aquest proper diumenge, a partir de les 11 h. del matí, la 20.ª edició de la Cursa Popular de Vilanova del Camí que, com és habitual els darrers anys, es durà a terme amb 3 recorreguts, el primer sobre el circuit de 4.550 m., el segon sobre els 10.000 m., i el tercer, pels mes petits, d’uns 1.000 m. de recorregut, amb sortida a les 11,03 h.. En tots ells es combina el recorregut urbà amb el natural, passant per la zona del parc fluvial.

Les inscripcions, gratuïtes, poden efectuar-se per anticipat fins dijous 06 de Març a les 14 hores, al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, amb informació al tel. 93/8054411, i a través de la web: www.vilanovadelcami.cat/esports. També el mateix dia de la cursa, de les 9,00 a les 10,30 h. del matí al Pavelló Esportiu, sempre que no s’hagi arribat al límit d’inscrits. En el recorregut de 10.000 m. es limita la participació a 300 participants. Caldrà recollir els pitrals el mateix dia de la cursa, fins a les 10,30 h. com a màxim.

Les curses, obertes a tothom, tindran la seva sortida davant del Complex Esportiu de Can Titó. Tots els participants en les 3 curses, llevat dels acompanyants, rebran una bossa amb provisions. Les categories van des de prebenjamí masc., fins a la de Veterans/nes. B masc. i fem. Hi haurà sorteig d’obsequis per a tots els participants – llevat dels acompanyants -.

Pel que fa als premis, es concediran Trofeus als 3 primers classif. de la general, als 3 primers classif. de cada categoria, en les curses de 4.550 i 10.000 m., i als 3 primers classif. benjamí i prebenjamí masc. i fem. de la cursa de petits, amb medalla fins al 6è – 6ª, en la cursa de petits.

Els corredors hauran de disposar d’assegurança esportiva d’accidents.

La participació en les curses, suposa la total acceptació del preceptuat en el Reglament, essent tot allò no especificat, resolt a criteri de l’organització, que es reserva el dret d’introduir alguna modificació si les circumstàncies així ho requereixen.