DIUMENGE 27 D’ABRIL, 2.ª JORNADA DEL CAMP. CATALÀ DE CLUBS A IGUALADA, AMB ORGANITZACIÓ DEL CAI PETROMIRALLES

El proper 27 d’Abril, diumenge al matí, es disputarà a Igualada la 2ª Jornada del Campionat Català de Clubs d’Atletisme masc. i fem., competició que substitueix l’antiga Lliga Catalana, i en la que prenen part els equips absoluts masculí i femení del C.A. Igualada Petromiralles, enquadrats al Grup “A”, i competició en la que prenen part la majoria dels Clubs capdavanters de l’atletisme català, inclosos els que participen en Lligues estatals de Divisió d’Honor o 1ª Divisió.

La segona Jornada del Grup “A” es durà a terme el diumenge 27 d’Abril a partir de les 9,15 h. del matí, a l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada amb organització del CAI, i tindrà la participació de 6 conjunts masc. i 7 de femenines. El C.A. Cambrils participa únicament en femenines, i ho fa al Critèrium Català de Clubs per aquest motiu.

Els equips masc. que participen en aquest Grup “A” son: – C.Esp. Penedès – C.A. Igualada –Avinent C.A. Manresa – C.A. Tarragona – Lleida U.A. i C.A. Valls Andorra.

Per la seva part, els conjunts fem. que participen en aquest Grup “A” en aquesta primera fase de competició del Camp. Català de Clubs son: C.Esp. Penedès – C.A. Igualada – Avinent C.A. Manresa – C.A. Tarragona – Lleida U.A. – C.A. Valls Andorra i C.A. Cambrils.

En aquesta 2ª Jornada es disputaran les proves que no es van dur a terme en la 1ª Jornada del Grup A, que es va disputar el passat dissabte 12 d’Abril a Tarragona.

Aquestes 2 Jornades prèvies, serveixen per agrupar els conjunts masc. i fem. amb puntuacions per taula internacional, que competiran posteriorment per grups a la Final del 3 – 4 de Maig, lluitant per assolir el títol català els clubs participants en el grup capdavanter, i per les diferents posicions d’honor de la resta de grups.