Diumenge, 31 de Desembre – 19ª Cursa de Sant Silvestre a Vilanova del Camí

La cursa de Sant Silvestre tornarà a fer sortir al carrer els esportistes de Vilanova del Camí per tancar l’any, aquest diumenge 31 de desembre, de la manera més saludable. Un esdeveniment que cada any aplega centenars de persones i que esdevé una cita no només per a la població vilanovina, que participa activament, sinó també per als atletes de la comarca, ja que és l’única Sant Silvestre de l’agenda anoienca. Enguany,  la cursa de 5km serà cronometrada novament amb sistema de xip d’un sol ús.

La 19ª cursa de Sant Silvestre convida la ciutadania a acomiadar l’any d’una manera saludable i divertida: fent esport, però també compartint les darreres hores de l’any al carrer, enmig d’un ambient festiu. És una de les cites esportives més consolidades a Vilanova del Camí i bona prova és que en els darrers anys ha anat registrant rècords de participació fins a arribar als 780    participants del 2015, quan la prova complia la dissetena edició.

Un any més, la sortida i arribada estaran situades al carrer Santa Llúcia (a la zona del Mercat) i es proposa el doble recorregut dels 5.000 metres de distància, i els 2.250 per a les categories infantils i inferiors. Els pares, mares i acompanyants que vulguin fer el circuit petit cal que es treguin un dorsal d’acompanyant (sense opció a podi). La competició començarà a les 17:10h per als participants en la cursa infantil i a les 18:00h per als dels 5km.

La inscripció anticipada cal fer-la fins el 26 de desembre, de manera gratuïta, mitjançant el portal Runedia, accedint-hi des del web municipal www.vilanovadelcami.cat. Els inscrits posteriorment, fins el 30/12 a les 22h., tindràn assignat un dorsal amb núm. però sense nom, que podràn recollir fins a 30 min. abans de la sortida. El dia de la cursa es podran fer inscripcions de 16 a 17.30h., fins a esgotar dorsals. Els participants hauran de disposar d’assegurança esportiva d’accident. El sol fet de participar en la cursa, representa l’acceptació del reglament, així com la cessió dels drets d’imatge que es puguin difondre als mitjans de comunicació.

Les persones pre inscrites abans del 26 de desembre podran recollir el dorsal el dia 29 de desembre, al Servei d’Esports (de 9 a 14h). Per a les inscripcions posteriors, caldrà recollir-los el mateix dia de la cursa, de 16 a 17.30h (fins a les 17h per a la cursa infantil).

Hi haurà premis per als tres primers classificats de la general en forma de lots nadalencs i per als tres primers de cada categoria: coca de cap d’any. Els participants més veterans rebran una ampolla de cava.

L’esdeveniment l’organitza l’Ajuntament de Vilanova del Camí amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Club Atlètic Igualada, així com el patrocini de diferents establiments: Decoració Godoy, Blautec, Julio Abad Méndez Fusteria i Mobles, Super Mas, Bodega Gallardo i Metal·listeria J. Prieto.  Per a més informació, al link:  http://www.vilanovadelcami.cat/ en   l’apartat d’Esports, i al tel. 93/8054411.

– REDACCIÓ –