Diumenge, arriba la 22a Cursa Popular de Vilanova del Camí

El Servei d’Esports de Vilanova del Camí ja té a punt una nova edició de la Cursa Popular
És prevista per al proper diumenge dia 6 de març, amb sortida a partir de les 11h del matí. Com cada any, la prova ofereix tres distàncies. Una cursa urbana de 4’5Km, una de mixta urbana/natural de 10Km de recorregut, i un tercer recorregut infantil de 1Km per als més menuts que sortirà a les 11:03h.

Can Titó preveu acollir l’habitual ambient esportiu i festiu, donat que La Popular és una de les activitats esportives anuals que més bona acollida té, d’atletes de la comarca i d’arreu de Catalunya.

Un cop finalitzades les proves hi haurà el tradicional sorteig de regals, seguit de l’entrega de trofeus dins dels poliesportiu Can Titó.

Les inscripcions són gratuïtes i es gestionen a través de la plana web www.vilanovadelcami.cat/esports fins el dia 3/3. També se’n podran fer el dia de la cursa de 9:00 a 10:30h si no s’ha arribat al límit d’inscrits que marca el reglament.

L’organització preveu publicar el llistat de preinscrits al web municipal.

La recollida de dorsals es podrà fer a les oficines d’esports (Pl. Dels Horts 1, de 9 a 14h) els dies 3, i 4 de març, per als preinscrits abans del 1/3/16, i també el mateix dia de la cursa de 9.30 a 10.30h al poliesportiu Can Titó.

La prova és organitzada pel Servei d’Esports Municipals, amb el suport del CAI i de Diputació de Barcelona. També compta amb el patrocini de SuperMas, Blautec Marathon Esports, Coca Cola, Sport, i amb el suport de Therana, Indi’s Folls, Joc Net, Aneto, F. Massana i Pixel Vertical, entre d’altres.