Diumenge, arriba la 23a Cursa Popular de Vilanova del Camí

El Servei d’Esports de Vilanova del Camí ja té a punt una nova edició de la Cursa Popular.
És prevista per al proper diumenge dia 19 de març, amb sortida a partir de les 11h del matí. Com cada any, la prova ofereix tres distàncies. Una cursa urbana de 4’5 Km, una de mixta urbana/natural de 10Km de recorregut, i un tercer recorregut infantil d’1Km per als més menuts, que sortirà a les 11:03h.

Can Titó preveu acollir l’habitual ambient esportiu i festiu, donat que La Popular és una de les activitats esportives anuals que més bona acollida té, d’atletes de la comarca i d’arreu de Catalunya.

Un cop finalitzades les proves hi haurà el tradicional sorteig de regals, seguit de l’entrega de trofeus dins dels poliesportiu Can Titó.

Les inscripcions són gratuïtes i es gestionen a través de la plana web www.vilanovadelcami.cat/esports fins dijous, 16/03, a les 14 h. També se’n podran fer el dia de la cursa de 9:00 a 10:30h, si no s’ha arribat al límit d’inscrits que marca el reglament.

L’organització preveu publicar el llistat de preinscrits al web municipal.

La recollida de dorsals es podrà fer a les oficines d’esports (Pl. Dels Horts 1, de 9 a 14h) dijous 16/03 i divendres, 17/03, per als preinscrits fins dimecres, 15/03. També es podran recollir el mateix dia de la cursa de 9.30 a 10.30h., al poliesportiu Can Titó.

La prova és organitzada pel Servei d’Esports Municipal, amb el suport del CAI Petromiralles i de Diputació de Barcelona. També compta amb el patrocini de SuperMas, Blautec, Marathon Esports, Coca Cola, Sport, i amb el suport de Therana, Indi’s Folls, Joc Net, Aneto, F. Massana i Pixel Vertical, entre d’altres.