Diumenge, el CAI Petromiralles masc. i fem. al Campionat Català Sub-20 indoor de Sabadell

Aquest proper cap de setmana, en Jornada de diumenge al matí, els equips masculí i femení de categ. Sub-20 del Club Atlètic Igualada Petromiralles participaran, a la pista coberta de Catalunya de Sabadell, als Campionats de Catalunya de Clubs Sub-20 indoor.

Aquestes competicions, en les que participaran els clubs capdavanters de l’atletisme català masc. i fem. de les categories respectives, tindran novament la participació dels 2 conjunts del CAI, que han accedit mitjançant classificació per llocs – masc. – i per puntuació per taula internacional – fem. -.

Diumenge 18 de Gener, a partir de les 10 h. del matí, en el doble programa de proves masculí i femení del Campionat de Catalunya Sub-20, hi participaran els següents conjunts:  En masculins:  F.C. Barcelona – A.A. Catalunya –  J.A. Sabadell – C.A. Igualada – ISS-L’Hospitalet – Avinent Manresa – Cornellà Atl. –  C.A. Vic – U.A. Barberà – Lleida U.A. – C.A. Nou Barris i C.A. Canaletes.

En femenines hi participaran: F.C. Barcelona – A.A. Catalunya – ISS-L’Hospitalet – J.A. Sabadell – Avinent Manresa – C.A. Vic – Cornellà Atl. – U.A. Terrassa –  C.A. Igualada – C.A. Canaletes – Lleida U.A. i C.E. Universitari.

Els joves conjunts masculí i femení Sub-20 del CAI Petromiralles, hauran de lluitar un any més enfront dels grans conjunts catalans d’aquestes categories, intentant assolir la millor classificació possible.