Diumenge, els equips fem. i masc. del CAI, al campionat català absolut indoor de Sabadell

Aquest proper cap de setmana, en Jornada de diumenge matí i tarda, els equips femení i masc. de categ. Absoluta del Club Atlètic Igualada Petromiralles participaran, a la pista coberta de Catalunya de Sabadell, als Campionats de Catalunya de Clubs Absoluts de categ. “B” i “A” indoor, respectivament.

A aquestes competicions, en les que prendran part els clubs capdavanters de l’atletisme català masc. i fem. de les categories respectives, els 2 conjunts del CAI hi han accedit mitjançant classificació per llocs en categ. “A” – masculins – i per puntuació de taula internacional les noies anoienques, que competiran al campionat “B”.

Diumenge 17 de Gener al matí, en el doble programa de proves femení i masculí del Campionat de Catalunya Absolut “B”, a partir de les 10,00 h., les noies del CAI competiran amb els següents conjunts: – Lleida U.A. – C.A. Igualada Petromiralles – Cornellà Atl. – Pratenc A.A. – U.A. Terrassa – GE i E. Gironí – C.A. Nou Barris i Barcelona Atl.

D’altra banda, diumenge, a partir de les 16,30 h. tarda, serà el torn per a l’equip Absolut masculí del CAI, que competirà entre els 8 millors equips catalans indoor: F.C. Barcelona – A.A. Catalunya – J.A. Sabadell – ISS L’Hospitalet – C.A. Igualada Petromiralles – C.A. Laietània Mataró – C.A. Montornès i Cornellà Atl.

Els joves conjunts absoluts masculí i femení del CAI Petromiralles, hauran de lluitar un any més enfront dels grans conjunts catalans d’aquestes categories, intentant assolir la millor classificació possible.