Diumenge, els equips fem. i masc. del CAI Petromiralles, al Campìonat Català Absolut indoor de Sabadell


Aquest proper cap de setmana, en Jornada de diumenge tarda, els equips femení i masc. de categ. Absoluta del Club Atlètic Igualada Petromiralles participaran, a la pista coberta de Catalunya de Sabadell, al Campionat de Catalunya de Clubs Absoluts “A” en Pista Coberta, respectivament.

En aquestes competicions, en les que prendran part els 8 equips capdavanters de l’atletisme català fem. i masc. de les categories respectives, els 2 conjunts del CAI hi han accedit mitjançant classificació per llocs en categ. “A” – masculins – i per l’ascens assolit la temporada anterior les noies anoienques, el que les classifica per a la màxima categoria catalana en sala.

Diumenge 7 de Gener a la tarda, amb el programa de proves femení i masculí del Campionat de Catalunya Absolut “A”, a partir de les 16,30 h., les noies del CAI competiran amb els següents conjunts:   – F.C. Barcelona  – A.A. Catalunya – ISS-L’Hospitalet – J.A. Sabadell – Avinent C.A. Manresa – Lleida U.A. – C.A. Canaletes i C.A. Igualada Petromiralles.

D’altra banda, també diumenge a les 16,30 h. tarda, l’equip Absolut masculí  del CAI competirà igualment entre els 8 millors equips catalans  indoor:  F.C. Barcelona – A.A. Catalunya – C.A. Igualada Petromiralles – Cornellà Atl. – ISS L’Hospitalet – J.A. Sabadell –  Lleida U.A. i Avinent C.A. Manresa.

Els joves conjunts  absoluts masculí i femení del CAI Petromiralles, hauran de lluitar un any més enfront dels grans conjunts catalans d’aquestes categories, intentant assolir la millor classificació possible.
– Club Atl. Igualada –