DIUMENGE TARDA, FINAL “A” DE LA LLIGA CATALANA DE 1.ª CATEG. FEM. PEL CAI PETROMIRALLES AL SERRAHIMA DE BARNA

Aquest proper diumenge, 13 de Maig, en horari de tarda, es disputarà la Jornada Final A de la Lliga Catalana d’Atletisme de Primera Categoría femenina, competició en la que prendrà part l’equip absolut femení del C.A. Igualada Petromiralles. Les proves femenines es duràn a terme a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona, amb organització de l’A.A. Catalunya.

Les femenines anoienques, que per 9.é. any consecutiu s’han assegurat la permanencia a 1.ª Categoría, tractaràn ara d’assolir una classificació el més digna posible, en dura pugna amb els equips capdavanters dels 2 Grups classificatoris de la primera fase.

L’equip femení del CAI, s’enfrontarà diumenge a la tarda, a partir de les 16 hores, als seguents equips participants, que dirimiràn el títol de Campiones de Lliga Catalana 2012: J.A. Sabadell – G.E. i E. Gironí – UGE Badalona – C.A. Canaletes – A.A. Catalunya B – C.A. Igualada – C.E. Penedés i G.A. LLuïsos Mataró.

Les femenines del CAI intentaràn doncs, assolir una classificació el mes honrosa posible, en aquesta final classificatòria pel Campionat de Catalunya de Clubs d’enguany del proper 27 de Maig, en pistes pendents de confirmar.