-ATLETISME- – L’atleta del CAI Hamza Zeroual, rebut per l’Alcalde Marc Castells

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Hamza Zeroual, va ser rebut oficialment per l’Alcalde d’Igualada Marc Castells, divendres passat, a l’Ajuntament d’Igualada. El van acompanyar els seus pares, i el seu entrenador del CAI Marc Sànchez.

El jove atleta del CAI, de categ. Sub-16 i format a l’Escola Esportiva del club, va protagonitzar un bonic gest esportiu, el passat 7 de noviembre, a l’estadi Serrahima de Barcelona, en el decurs de la final dels 1.500 m. Obstacles del Campionat de Catalunya de Tardor, en ajudar un atleta del C.A. Canovelles quan havia caigut, al pasar l’últim obstacle, a 60 m. de l’arribada. El Hamza, que anava en 3er lloc, lluny de continuar la cursa, es va aturar, va ajudar a aixecar-se al seu contrincant i el va acompanyar fins la meta, on li va cedir el pas perquè entrés en 2n lloc, que és el que ocupava abans de caure. 

D’aquest gest d’esportivitat s’en van fer ressó nombrosos mitjans d’informació d’àmbit local, català i estatal com TV3, Antena-3, Cuatro, Marca, Reuters i el programa Jugones de la Sexta, dirigit pel periodista Pedrerol, entre altres.

– Club Atlètic Igualada –