Eduard Viles -CAI Petromiralles- 2n en 100 m.ll. al Meeting de Vitòria

L’atleta del CAI Petromiralles Eduard Viles, va ser 2.n. amb 10"57 en la final dels 100 m.llisos del Meeting de Vitòria, per darrera del nigerià Okeudo Jonathan Nmaju, guanyador amb 10"47.

Un mal día per al medionenc el passat diumenge, a Vitòria, ja que no va aconseguir una gran marca en l’última cursa abans del Campionat d’Espanya absolut.  Tot i quedar 2n., Viles estava molt descontent al acabar la cursa, ja que havía perdut molts metres en la sortida, i destacava que la marca es força discreta, tenint en compte els resultats que ha estat aconseguint fins al moment.
 

A pocs dies de la gran cita estatal de l’any a Alcobendas

Viles viatja aquest dijous cap a Alcobendas (Madrid), ja que els propers dissabte i diumenge, 26 i 27 de Juliol, es disputa la gran cita de l’atletisme estatal, el Campionat d’Espanya Absolut.

Es la competició mes esperada pels atletes que tenen la mínima per participar-hi, i per a alguns, l’última oportunitat per assolir la mínima pel Campionat d’Europa de Zurich.  En aquest sentit, Viles arriba amb molta tranquilitat, ja que fa més d’un mes que va aconseguir la mínima pels Europeus. Així doncs, el medionenc intentarà lluitar pel campionat d’Espanya amb els grans especialistes estatals del moment, com "el pájaro" Ángel David Rodríguez, recordman espanyol dels 100 m.ll., que es l’altre velocista que posseeix la mínima europea, i Adrià Burriel, també company del relleu estatal.