Eduard Viles -CAI Petromiralles- 8è als Campionats d’Europa Absoluts per seleccions a Alemanya

L’atleta medionenc  del C.A.Igualada Petromiralles Eduard Viles, va assolir una molt destacada 8.ª posició amb la Sel.lecció estatal en la seva 3.ª participació als Campionats d’Europa Absoluts per Sel.leccions que es van disputar els dies 20, 21 i 22 de Juny a la localitat alemanya de Braunschweig, amb la participació dels 12 millors conjunts europeus masculins i femenines. Hi van participar 7 atletes catalans.

Eduard Viles va assolir dissabte a la tarda la 9.ª posició  amb l’equip estatal absolut del relleu 4 x 100 m., amb un registre de 39"85, formant  l’equip amb Eduard Viles – Sergio Ruiz – Adrià Burriel i Angel David Rodríguez. Uns problemes amb els canvis de testimoni del quartet estatal, van fer que la marca no fos tant reeixida en aquesta ocasió. Es va impossar en la prova el quartet de Gran Bretanya & N.I. amb 38"51.

La Sel.lecció espanyola va assolir aquesta destacada 8.ª posició global, amb 220,5 punts, lluny de les places de descens (3 últimes posicions entre els 12 equips participants), en la puntuació global masc. i fem. dels Campionats, dominada per Alemanya 371 punts, seguits de Russia, 2.ns. amb 359,5, i 3.ers. França amb 295 punts.  Perden la categoría Holanda, República Txeca i Turquía, per aquest ordre.

Individualment, sobresortiren la 2ª posició estatal de Jesús España en els 5.000 m.ll., i les 3.eres. posicions de Ruth Beitia en Salt d’Alçada, de Núria Fernández en 5.000 m.ll., d’Eusebio Cáceres en Salt de Llargada, i d’Antonio Abadía en 3.000 m.ll., com a classificacions individuals mes destacades.

Les proves es van poder seguir en directe mitjançant la transmissió televisiva del canal esportiu de TVE Teledeporte,  dissabte i diumenge.