EDUARD VILES –CAI PETROMIRALLES- , AL CAMPIONAT D’EUROPA ABSOLUT DE GATESHEAD, AMB LA SEL.LECCIÓ ESTATAL

L’atleta de categ. Promesa del C.A. Igualada Petromiralles Eduard Viles, ha estat Sel.leccionat pels tècnics de la RFEA, per participar en les proves dels 100 m.ll. i del Relleu de 4 x 100 m. dels Campionats d’Europa Absoluts de Sel.leccions que es duràn a terme a Gateshead (Gran Bretanya) aquest cap de setmana, els díes 22 i 23 de Juny, i en els que participaràn els atletes d’èlit europeus, representant a les sel.leccions estatals corresponents. Competiràn els 12 millors països, que puntuen conjuntament en masc. i fem., i els 3 darrers baixen a 1.ª divisió europea.

Eduard Viles competirà finalment també en la prova dels 100 m.llisos, essent el seu millor registre de 10”36, actual Rècord d’Igualada absolut, assolit en la seva participació al Meeting Internacional de Salamanca, el passat 12 de Juny, i que l’ha confirmat com a titular de la sel.lecció estatal absoluta en aquesta gran competició internacional.

D’altra banda, Eduard Viles formarà part del quartet estatal del Relleu de 4 x 100 m. amb Adrià Burriel – C.A Mollet – Bruno Hortelano -Playas Castellón – i Sergio Ruiz – J.A. Sabadell -, tres d’aquests atletes components del relleu de Catalunya al darrer Camp. d’Espanya per Federacions Autonòmiques, proclamant-se campions estatals amb 40”02.

La participació d’Eduard Viles en aquests Campionats, es podrà seguir mitjançant la transmissió
del canal esportiu de TVE Teledeporte, dissabte migdía-tarda.