EDUARD VILES –CAI PETROMIRALLES- , AL CAMPIONAT D’EUROPA ABSOLUT DE HELSINKI, AMB LA SEL.LECCIÓ ESTATAL

L’atleta de categ. Promesa del C.A. Igualada Petromiralles Eduard Viles, ha estat Sel.leccionat pels tècnics de la RFEA, per participar en la prova de Relleus 4 x 100 m. dels Campionats d’Europa Absoluts d’atletisme que es durà a terme a Helsinki (Finlàndia) dels díes 27 de Juny al 01 de Juliol, i en els que participaràn un total de 1.342 atletes, representant a les sel.leccions estatals corresponents. La Sel.lecció estatal està formada per 70 atletes, 42 homes i 28 dones,15 dels quals son catalans.

Eduard Viles competirà en la prova dels relleus 4 x 100 m., formant equip amb Angel David Rodríguez -F.C. Barcelona – Bruno Hortelano i Alberto Gavaldà -Playas de Castellón – i Diego Aleixandre Alonso – Universidad de Oviedo -, en la que un dels atletes serà el reserva de la prova.

Recordem que el millor registre d’Eduard Viles en la prova dels 100 m.ll., actual Rècord d’Igualada absolut i de Catalunya Junior, es de 10”46 assolits en la seva participació al Critèrium de Velocitat i Tanques de Benicarló, el 23 de Maig del 2009, i que enguany ha assolit un millor registre de 10”60, al Meeting Internacional de Salamanca.

La seva participació en aquest Campionat Internacional, es una nova mostra de la confiança en les grans possibilitats del velocista de Mediona, que ha superat una lesió que l’ha apartat de la competició durant 5 messos, aquesta temporada.