EDUARD VILES -CAI PETROMIRALLES- AQUEST DIUMENGE AMB EL RELLEU ESTATAL DE 4 X 100 m. AL MUNDIAL DE MOSCOW

El velocista del C.A. Igualada Petromiralles Eduard Viles, participarà aquest diumenge, 18 d’Agost en la prova del relleu de 4 x 100 m. corresponent als 14.ens. Campionats Mundials d’Atletisme de Moscow (Russia), que es duen a terme a l’estadi Luznikhi i rodalíes, amb la participació de 1.974 atletes de 206 paisos, entre ells les primeres figures mundials de les diferents especialitats atlètiques.

El medionenc, en el seu debut en un Mundial absolut, participarà en la prova dels relleus de 4 x 100 m. masc., amb l’equip estatal format per Angel David Rodríguez – F.C. Barcelona -, Sergio Ruiz – J.A. Sabadell -, Bruno Hortelano – Playas de Castellón – i l’atleta del CAI Eduard Viles. Les sèries classificatòries estàn previstes per les 14,50 h., i la final està prevista per les 16,40 h., sempre amb horari estatal.

Està convocat també com a reserva, per cobrir qualsevol baixa de darrera hora, l’atleta Eusebio Cáceres – C.E. Colivenc -, tot i que es centrarà en la prova del salt de Llargada, en la que arriba enguany al mundial amb la 2.ª millor marca de l’any, 8,37 m., i amb algunes opcions d’assolir medalla.

Recordem que Eduard Viles es va guanyar el dret a participar en aquests Mundials de Moscou, amb el registre de 38”87 en els 4 x 100 m. que els donava el Bronze als Camp. d’Europa Sub-23, amb l’equip format per Eduard Viles – Adrià Burriel – Bruno Hortelano i Eusebio Cáceres, i batent també el Rècord d’Espanya Sub-23 de la prova. Adrià Burriel – C.A. Mollet – es baixa per lesió i no participa als Mundials.

La RFEA ha sel.leccionat per aquests mundials a un total de 40 atletes, 30 homes i 10 dones, 10 dels quals son atletes catalans – 8 homes i 2 dones -.

Les proves es poden seguir per televisió mitjançant les transmissions en directe del canal esportiu de TVE Teledeporte, i també per Eurosport.