EDUARD VILES – CAI PETROMIRALLES – BRONZE EN 60 m.ll. ALS CAMPIONATS D’ESPANYA PROMESA DE ST. SEBASTIÀ

L’atleta del C.A.Igualada Petromiralles Eduard Viles, va assolir una gran 3.ª posició, i la medalla de Bronze corresponent en la prova dels 60 m. llisos, corresponent a la 26.ª edició dels Campionats d’Espanya Promesa indoor, que es va dur a terme al Pavelló d’Anoeta, a Sant Sebastià, el passat cap de setmana.

Eduard Viles era 3.er. en la final dels 60 m.llisos amb un bon registre de 6”89, assolint la medalla de Bronze, i quedant-se a 8/100 del 2.n. classificat, David Alejandro -S.G. Pontevedra – amb 6”81, en la prova dominada per Alberto Gavaldá – Playas de Castellón – amb 6”76, en una brillant actuació de l’atleta del CAI.

Anteriorment, l’atleta de Mediona era 2.n. en la s/f. corresponent, amb 6”93, cursa dominada també per l’aragonés Alberto Gavaldà amb 6”74, classificant-se per llocs per la final de la prova.

El proper cap de setmana Eduard Viles participarà als Campionats d’Espanya Absoluts indoor que es duràn a terme a Sabadell, en doble Jornada de dissabte matí i tarda i diumenge matí.